Virkning af KCS afdæk system, mens stakken er åben

 

Åbningen af stakken foregår nemt og hurtig. Én mand klarer det hele. Man behøver ikke flytte en hel del sandsække og dæk for at åben stakken. Første gang placerer man KCS afdækningsmaskinen oven på elementerne af siloen, du vil fodre fra, og kobler dugen på maskinen. Hver eneste gang stakken skal åbnes, tilslutter du din traktor med frontlæsser eller gummiged/teleskoplæsser på KCS maskinen. Du bestemmer selv hvor mange meter du vil have fri. Derefter frakobler du maskinen igen. De hele tage kun et par minutter. Så længe man fodrer fra stakken bliver maskinen ved med at stå oppe på siloelementerne.

Også ved ekstremt vintervejr, såsom storm eller sne, er det ikke et problem for KCS afdækningssystemet. Det bliver ved med at være nemt at rulle dugen op! Det har vinteren 2009 – 2010 i Holland vist med masser af sne og frost, hvor der allerede var solgt rigtig mange afdækningssystemer! Så man er altid sikker på at man kan bruge maskinen, også ved ekstremt vintervejr.

Da maskinen står oven på elementerne, ligger foderet ’beskyttet’ for regn, og det giver et tørrere produkt. Dette er især vigtigt, når man fodrer efter vægt (mere nøjagtig fodring).

Et overløbssystem sat i den rigtige højde, sørger for at vandkanalerne på dugen altid er fyldt med den rigtige mængde (salt) vand.

 

Voeren met het sleufsilo afdeksysteem 

Voeren met het sleufsilo afdeksysteemVoeren met het sleufsilo afdeksysteem