Om Kornet Beton Balk BV

Med vores innovative ensilage opbevarings system, tror vi på at det giver dit grovfoder en bedre opbevaring end ved traditionelle opbevaringssystemer. Alle vore løsninger er fokuseret på en effektiv arbejdsmetode.

Kornet Beton Balk BV er specialisten i opbevaring og tildækning af ensilage på mælkekvægs bedriften.

Vi producerer selv vores specielle plansilo elementer til vores egen plansilosystemer. Udover det leverer vi også et automatisk afdækningssystem tilpasset din eksisterende silo, eller nybyggede plansilo.

Kornet Beton Balk BV har eksisteret i næsten 15 år. I denne periode er vi blevet specialisten i innovative ensilerings systemer til græs og majs. Kornet Beton Balk BV er et Hollandsk firma med fokus på det Hollandske og udenlandske landbrug. Vores kontor og fabrik er etableret i Balk (Friesland, Holland).

Se præsentationen om vores virksomhed og vores innovative ensilage opbevaringssystemer.

 

Mål og vision
Vores ekspertise ligger i opbevaringen og tildækningen af grovfoderet på mælkekvægsbedrifter. Hovedparten er græs og majs. Behovene for mælkeproducenter er helt klare. Kvaliteten af grovfoder skal være stabilt og ligge optimal i foderværdi, uden at man taber foderværdien henover vinteren/opbevarings perioder.

Ud over det ønsker mælkeproducenter en nem ensilering, tildækning af ensilage og også en let arbejdsgang ved fodringen fra stakken.

Vores udfordring ligger i at forbedre grovfoder opbevaringssystemer og arbejdslettelse ved af- og tildækning af grovfoder.

Kornet Beton Balk BV plansiloer og afdækningssystemet er specielt udviklede for en optimal konservering af grovfoderet og giver arbejdslettelse til landmanden.

Vores udgangspunkt er altid mælkeproducenterne. Hvad vil han, og hvad er hans behov? Hvad virker bedst på mælkeproducenternes egne bedrift._

Ud fra det synspunkt bliver vi ved med at genudvikle vores produkter, til gavn for mælkeproducenternes krav og behov.