Tildækning af ensilage med et silo afdæknings system.

Tildækningen af ensilagen sker nemt og hurtigt. Efter man er færdig med ensileringen, og stakken er kørt ordentligt sammen, kræver det ikke særligt meget tid at tildække ensilagen. Man behøver ikke andres hjælp. Kun en traktor med frontlæsser, gummiged eller teleskoplæsser skal der til. Man sætter maskinen på sin traktor/ged, eller teleskoplæsser, og betjeningen sker via hydraulik systemet på traktoren, geden eller teleskoplæsseren. Man starter fra bagsiden og derefter ruller man simpelthen dugen hen over stakken.

Derefter tilslutter man de specielle kanaler på KCS påfyldningssystemet og på overløbssystemet, og fylder kanalerne op med vand. Påfyldning med vand er nemt med den tilhørende KCS påfyldnings system. Ved en 40 meter lang og 10 meter bred silo, tager det ca. 40 minutter at fylde kanalerne op. Man behøver ikke at holde øje med det hele tiden, bare en gang i mellem, for at sikre sig at alt går som det skal. Efter påfyldningen frakobler man kanalerne fra påfyldningssystem.

 

 

 

Pga. vores omfattende erfaring og ekspertise, kan vi optimere KCS portal system, og det medfører en højere forrentning til dig.